Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Hae tuntityöntekijäksi lapsiperheiden kotipalveluun

Innostaako sinua ajatus lapsiperheiden arjen tukemisesta?

Etsimme joukkoomme sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on kokemusta lapsiperheiden arjesta ja sen eteenpäin viemisestä. Tuntityöntekijän työ sopii sinulle, jos olet käytännönläheinen, pidät vaihtelusta ja itsenäisestä työotteesta.

Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä mutkatonta suhtautumista työhön. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että koet lapsiperheiden hyvinvoinnin itsellesi merkityksellisenä asiana. Tehtävään valituilta tarkistetaan lain edellyttämä rikostaustaote.

Tarjoamme sinulle antoisan työn asiakasperheidemme parissa ja vahvan tuen työn tekemiseen. Toimistomme ohjaava tiimi on tukenasi ja koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Myös työnohjausta on saatavilla.

Pätevyystason täyttävän, eli sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksen sekä valviran myöntämän laillistuksen omaavan työntekijän palkka on 15,91 € / h sekä mahdolliset ilta-, viikonloppu- ja ylityölisät.

Asiakasperheemme asuvat pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella mm. Kauniaisissa, Kirkkonummella, Sipoossa, Porvoossa, Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä.

Tuntityöntekijänä voit itse määrittää, missä ja milloin haluat työskennellä. Työtä voit tehdä oman elämätilanteesi mukaan paljon tai vähän. Työ sopii myös esim. lisäansioksi tai osa-aikatyöksi opintojen oheen, mikäli sinulla on jo jokin sosiaali- ja terveysalan perustutkinto valmiina.

Niin asiakkaamme kuin tuntityöntekijämmekin ovat meille tärkeitä ja saamme palvelustamme jatkuvasti erittäin hyvää palautetta.

En olisi voinut parempaa toivoa! Lämmin, empaattinen, lasten tarpeet ja toiveet loistavasti huomioiva hoitaja. Tilannetajua ja omatoimisuutta arvostin erityisen paljon!

Tule mukaan arvostettujen tuntityöntekijöidemme joukkoon!


Kerro itsestäsi täyttämällä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystiedot

Ammattitutkinto

Mistä kuulit meistä?

Soita