Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja kotiin

Väestöliiton Kotipalveluiden kautta saat ammattitaitoisen, luotettavan työntekijän avuksi lasten hoitoon ja kodin askareisiin, jotta sinä voit levätä, hoitaa juoksevia asioita tai ottaa aikaa itselle tai parisuhteelle. Perheen arjen pyörittäminen saattaa olla hetkittäin kuormittavaa ja väsyttävää. Kuka tahansa voi tarvita lastenhoitoapua – jokainen meistä kaipaa joskus lisäkäsiä arkeen. Työntekijän voi tilata myös erilaisiin perhejuhliin ja -tilaisuuksiin, joissa on tarvetta lastenhoidolle. 

Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudenmaan alueella. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Mäntsälä, Hyvinkää ja Pornainen.

Lastenhoitajan tilaaminen 

Lastenhoitajan tilaaminen on helppoa: soita palvelunumeroomme tai lähetä meille sähköpostia ja kerro lastenhoidon tarpeestasi. Vastaamme yhteydenottoihin arkisin toimiston aukioloaikana. Asiakaspalvelumme esittää kaikki tarvittavat lisäkysymykset ja selvittää perheellesi sopivan hoitajan saatavuutta. Saat ilmoituksen heti sopivan hoitajan löydyttyä.   

Ammattitaitoiset ja sydämelliset lastenhoitajamme ovat ylpeytemme 

Työntekijämme ovat toimintatapoihimme perehdytettyjä, meille tuttuja, luotettavia ja kokeneita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on runsaan lastenhoitokokemuksen lisäksi monipuolista osaamista arjen kotitöissä.  

Useilla työntekijöillämme on myös erityisosaamista vauvojen hoidosta, monikkoperheistä sekä erityistä tukea tarvitsevista lapsista. Työntekijöiden luotettavuus ja ammattitaito on meille sydämen asia.  

Pyydämme asiakkailtamme palautetta säännöllisesti ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. NPS (Net Promoter Score) -tuloksemme ovat kuukausittain lähes 100 pisteen tasoa.  

Kotipalvelut NPS huhtikuu 2021
Soita ja tilaa Kotipalveluiden työntekijä: 020 799 5656

Otamme tilauksesi vastaan puhelimitse arkisin klo 8–15. Huom! Kesällä 24.6-9.8. asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-13.
Kiireettömissä tilanteissa voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse toimisto(a)vaestoliitonkotipalvelut.fi. Katsothan mahdolliset poikkeusaukioloajat etusivun Ajankohtaisista.

Tilaus- ja peruutusehdot 

Löydät hinnastomme täältä >>

Jos sinulla herää kysymyksiä palveluumme liittyen, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla – kerromme mielellämme lisää. 

Muista kotitalousvähennys 

Väestöliiton Kotipalvelu on kotitalousvähennyskelpoista, jolloin voit vähentää verotuksessa 40 % työn hinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. 

Sinä ja perheesi olette lämpimästi tervetulleita asiakkaaksemme! 

Soita