Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Usein kysyttyä

Miten tilaan Kotipalveluiden työntekijän?

Tee tilaus palvelunumeroomme 020 799 5656, ma-pe klo 8-15. Voit myös tehdä tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen toimisto(a)vaestoliitonkotipalvelut.fi.

Voinko tilata Kotipalveluiden työntekijän jo samaksi päiväksi?

Aina kannattaa soittaa ja kysyä, koska on mahdollista, että saamme järjestettyä hoitajan nopeallakin varoitusajalla. Muussa tapauksessa sitovat tilaukset olisi hyvä tehdän noin viikkoa ennen toivottua hoitoaikaa.

Mikä on Väestöliiton Kotipalveluiden toimialue?

Kotipalvelut toimii pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Keski-Uudellamaalla. Voit kysyä mahdollisuutta myös muihin lähikuntiin. Joissakin tapauksissa hoitaja saattaa järjestyä myös toimialueen ulkopuolelle.

Mihin vuorokaudenaikaan Kotipalveluiden työntekijän voi tilata hoitamaan lapsia?

24/7 eli järjestämme hoitajia tarpeesi mukaan jokaiselle viikonpäivälle ja kaikkina vuorokaudenaikoina, joten myös yöhoito on mahdollista.

Minkä ikäisiä lapsia Kotipalveluiden työntekijät hoitavat?

Hoidamme kaikenikäisiä lapsia vauvasta kouluikäisiin. Hoitajamme ovat lastenhoidon ammattilaisia, jotka osaavat huomioida myös lasten erityistarpeet.

Saammeko aina saman Kotipalveluiden työntekijän?

Sinulla on mahdollisuus esittää toiveesi tutusta hoitajasta. Emme voi luvata, että toivottu hoitaja on vapaana juuri asiakkaan tarvitsemana aikana mutta pyrimme hoitajien mahdollisimman vähäiseen vaihtuvuuteen.

Mitä Kotipalveluiden työntekijöiden työtehtäviin kuuluu?

Tilausta tehdessäsi on tärkeää, että kerrot millaista apua tarvitset. Hoitajien tehtäviin kuuluvat ikätasoinen lastenhoito ja lapsiperheen päivittäiset askareet. Pienten lasten päiväuniaikaa voidaan hyödyntää kodinhoidollisiin tehtäviin.

Voiko Kotipalveluiden työntekijä ulkoilla lastemme kanssa?

Kyllä. Hoitajat ulkoilevat lasten kanssa sinun toiveidesi mukaisesti.

Voiko Kotipalveluiden työntekijä hakea lapsemme päiväkodista, kerhosta tms.?

Kyllä. Hoitajat voivat hakea lapset kävellen tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Voiko Kotipalveluiden työntekijä kuljettaa perhettämme autolla?

Ei. Hoitajat eivät voi kuljettaa perheenjäseniä omalla eikä perheenne autolla.

Mihin Kotipalveluiden hinnoittelu perustuu?

Hoitajamme ovat ammatti-ihmisiä, jotka saavat työstänsä asianmukaisen palkan. Työnantajana huolehdimme kaikista työnantajakustannuksista. Koulutamme hoitajamme säännöllisesti sekä heille tarjotaan ulkopuolista työnohjausta. Työntekijämme ovat vastuuvakuutettuja. Väestöliiton Kotipalvelut ei saa toimintaansa ulkopuolista tukea.

Soita