Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Yritys tilaajana

Yrityksen järjestämä lastenhoito voi helpottaa henkilöstön työntekoa esimerkiksi koululaisten loma-aikoina. Tarjoamme mm. ryhmämuotoista lastenhoitoa työpaikoille. Suunnittelemme mielellämme yhdessä teille sopivan lastenhoitopalvelun.

Ryhmämuotoinen lastenhoito työpaikalla

Onko yrityksellänne kokous tai tilaisuus, jonka aikana henkilöstönne tarvitsisi apua lastenhoidossa?

Voimme räätälöidä yrityksenne tarpeisiin sopivaa lastenhoitoa. Meillä on mahdollisuus järjestää henkilöstönne lapsille muutaman tunnin lastenhoito kokouksen ajaksi tai koko päiväksi vaikkapa yrityksen tapahtuman yhteyteen. Lapsille voidaan suunnitella esimerkiksi yhteinen askartelu- tai satuhetki sekä ulkoilua, jos ympäristö sen turvallisesti sallii. Mahdolliset materiaalikustannukset laskutetaan sovitun toteutuksen mukaan. Tilat tulisi järjestyä yrityksenne toimesta.

Tarjouspyynnön voi toimittaa sähköpostitse toimisto@vaestoliitonkotipalvelut.fi, tai kysyä lisätietoja p. 020 799 5656.

Sairaan lapsen hoito

Huom! Sairaan lapsen hoitopalvelu ei ole toiminnassa Covid-19-pandemian aikana. 

Flunssa-aalto päiväkodissa tai koulussa ei näy poissaoloina ainoastaan siellä, vaan myös vanhempien työpaikoilla. Kiireiseen aikaan tai kesken projektin, yhdenkin työntekijän poissaolo vaikuttaa työpaikalla muidenkin hyvinvointiin. Väestöliiton Kotipalveluiden kautta lastenhoitaja järjestyy vaivattomasti, kun työntekijäsi lapsi sairastuu.

Kun yrityksellä on sopimus Väestöliiton Kotipalveluiden kanssa, sairastapauksen sattuessa vanhemmat ottavat suoraan Kotipalveluihin yhteyttä ja me järjestämme nopeasti sopivan hoitajan.

Varaa aika palveluihin

Soita ja tilaa Kotipalveluiden työntekijä: 020 799 5656

Otamme tilauksesi vastaan puhelimitse arkisin klo 8–13. Kiireettömissä tilanteissa voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse toimisto(a)vaestoliitonkotipalvelut.fi.

Sopimusasioissa voit olla yhteydessä

Elina Korhonen
Palvelupäällikkö, Väestöliiton Kotipalvelut

Puh. 020 799 5651
elina.korhonen(at)vaestoliitonkotipalvelut.fi
Kalevankatu 16, 00100 Helsinki

Soita