Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Arkisto

Päivitämme puhelinjärjestelmäämme

Olemme tällä viikolla päivittäneet puhelinjärjestelmämme. Päivityksen aikana osa puheluista ei välttämättä ole tullut läpi. Laitathan meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@vaestoliitonkotipalvelut.fi jos et saa meihin yhteyttä puhelimitse.

Lastenhoitajamme työskentelevät taas myös perheissä, joissa on flunssaa

Koronatilanne on tasaantunut ja muuttunut niin, että erilaiset rajoitukset ovat poistuneet. Me palaamme myös kotipalveluissa takaisin koronaa edeltäviin käytäntöihin. Tämä tarkoittaa sitä, että lastenhoitajamme työskentelevät myös perheissä, joissa on flunssan oireita. Koronapositiivisissa perheissä emme edelleenkään työskentele.

17.8. ja 18.8 asiakaspalvelu kiinni klo 11-12.30

Asiakaspalvelupuhelimemme on suljettuna keskiviikkona 17.8. ja torstaina 18.8. klo 11-12.30 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Palvelemme normaalisti aamu- ja iltapäivällä.

Kesän aukioloajat

Asiakaspalvelumme on auki kesällä 6.6.-15.8. klo 8-13.

Rekrytoimme parhaillaan

Olemme ottaneet käyttöön uudet rekrytointisivumme! Pääset sinne ylävalikon kohdasta Hae töihin tai suoraan tästä linkistä: http://rekrytointi.vaestoliitonkotipalvelut.fi/ Rekrytoimme nyt uusia tuntityöntekijöitä lapsiperheiden kotipalveluun. Hae nyt mukaan arvostettujen työntekijöidemme joukkoon!

Tutustu Kotipalveluiden blogiin

Meidän blogimme julkaistiin viime vuoden lopussa. Blogimme käsittelee työskentelyä lapsiperheiden kotipalvelussa ja kaikkea sitä mitä siihen kuuluu. Käy lukemassa kolme ensimmäistä blogikirjoitustamme nyt: vaestoliitonkotipalvelut.fi/blogi/

Lastenhoitajamme eivät työskentele tällä hetkellä perheissä joissa sairastetaan

Korona-tilanteen vuoksi lastenhoitajamme eivät työskentele perheissä, joissa sairastetaan esim. flunssaa. Sairaan lapsen hoitopalvelu ei siis myöskään ole käytettävissä.

Asiakaspalvelun poikkeusajat jouluna

Asiakaspalvelumme on joulun aikaan avoinna seuraavasti: 20.12.-22.12. klo 9-1123.12.-26.12. suljettu 27.12.–28.12. klo 8-1329.12.-31.12. klo 9-113.1.-7.1. klo 8-13Loppiaisena 6.1. suljettu Ma 10.1.2022 alkaen asiakaspalvelumme on auki jälleen arkisin klo 8-15. Huom! Emme ota uusia asiakkaita enää tämän vuoden puolella.

29.-31.12. asiakaspalvelupuhelin auki poikkeuksellisesti vain klo 9-11

Asiakaspalvelupuhelimemme on auki 29.12.-31.12. vain klo 9-11 sairastapauksen vuoksi. Muissa asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse toimisto@vaestoliitonkotipalvelut.fi. Nykyiset asiakkaat voivat tarvittaessa olla yhteydessä suoraan asiakaspalvelun tekstiviestinumeroon. Emme ota enää uusia asiakkaita tämän vuoden puolella. Loppiaisviikolla 3.1.-7.1. olemme auki klo 8-13, paitsi Loppiaisena jolloin asiakaspalvelu on suljettuna.

Päivitys koronaohjeistukseen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on eilen kokouksessaan linjannut sekä maskisuosituksesta että paluusta laajaan etätyösuositukseen pääkaupunkiseudulla. Maskinkäyttöä suositellaan kaikissa julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, joissa oleskelee muita ihmisiä ja suositus koskee rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkia yli 12-vuotiaita. Väestöliiton Hyvinvointi Oy noudattaa viranomaisten määräyksiä, suosituksia ja linjauksia pyrkien samalla varmistamaan turvallisen asiakastyön jatkumisen. Asiakastyötä lähityönä suorittavien terapeuttien ja lastenhoitajien odotetaan... Lue lisää...
Soita