Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 Kauppa
Search

Arkisto

Rekrytoimme uusia lastenhoitajia

Etsimme uusia lastenhoitajia pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla! Käy tutustumassa rekrytointisivuihimme: https://rekrytointi.vaestoliitonkotipalvelut.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat taas normaalit

Maanantaista 7.8. alkaen palvelemme taas normaalisti klo 8–15.

Ilahduta lastenhoidon lahjakortilla

Ilahduta sukulaista, ystävää tai tuttavaa lahjakortilla, joka oikeuttaa tilaamaan ammatillisen ja sydämellisen lastenhoitajan perheen kotiin, arkea helpottamaan. Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme !

Hyvinvointialueet aloittivat toiminnan 1.1.2023

Hyvinvointialueet aloittivat toimintansa vuoden alusta. Lapsiperheille tarjoamamme palvelut, jotka aiemmin järjestettiin kuntien kanssa, jatkuvat nyt hyvinvointialueiden kanssa. Lisätietoa sivullamme: Hyvinvointialue tilaajana .

Sairaan lapsen hoitopalvelu yrityksille

Sairaan lapsen hoitopalvelutoiminta on taas käynnistynyt. Lasten sairastelu näkyy poissaoloina myös vanhempien työpaikoilla. Kiireiseen aikaan tai kesken projektin, yhdenkin työntekijän poissaolo voi vaikuttaa työpaikalla muidenkin hyvinvointiin. Meidän kauttamme lastenhoitaja järjestyy vaivattomasti kun työntekijäsi lapsi sairastuu. Kun yritykselläsi on sopimus Väestöliiton Kotipalveluiden kanssa, työntekijä voi tilata lastenhoitajan suoraan kotiinsa ottamalla meihin yhteyttä. Sairaan lapsen hoitopalvelu toimii... Lue lisää...

Lastenhoitajamme työskentelevät myös perheissä, joissa on flunssaa

Lastenhoitajamme työskentelevät myös perheissä, joissa on flunssan oireita. Koronapositiivisissa perheissä emme edelleenkään työskentele.

Päivitämme puhelinjärjestelmäämme

Olemme tällä viikolla päivittäneet puhelinjärjestelmämme. Päivityksen aikana osa puheluista ei välttämättä ole tullut läpi. Laitathan meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@vaestoliitonkotipalvelut.fi jos et saa meihin yhteyttä puhelimitse.

17.8. ja 18.8 asiakaspalvelu kiinni klo 11-12.30

Asiakaspalvelupuhelimemme on suljettuna keskiviikkona 17.8. ja torstaina 18.8. klo 11-12.30 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Palvelemme normaalisti aamu- ja iltapäivällä.

Kesän aukioloajat

Asiakaspalvelumme on auki kesällä 6.6.-15.8. klo 8-13.

Rekrytoimme parhaillaan

Olemme ottaneet käyttöön uudet rekrytointisivumme! Pääset sinne ylävalikon kohdasta Hae töihin tai suoraan tästä linkistä: http://rekrytointi.vaestoliitonkotipalvelut.fi/ Rekrytoimme nyt uusia tuntityöntekijöitä lapsiperheiden kotipalveluun. Hae nyt mukaan arvostettujen työntekijöidemme joukkoon!
Soita